Sokande.

Idag akte vi och skulle kolla pa en lagenhet, men det gick inte sa bra. Vi fick inte bo tre stycken i en tvarumslagenhet och jag har inget jobb sa jag hade behovt betala 6 manaders hyra i forskott! Istallet akte jag och Jenny in till centrala London och jag borjade mitt jobbsokande. Har lamnat lite CVn pa olika kladaffarer men det ar inte sa manga som anstaller verkar det som, sa det kanns lite sadar. Ska fortsatta imorgon och kanske soka pa lite barer och restauranger ocksa.
Vi ringde runt pa lagenheter och ska kolla pa en imorgon och en pa torsdag, hoppas de ar fina for Jenny och Johanna ar liiiiite stressade over det, medan jag mest oroar mig over jobbet =P Tack for alla kommentarer i forra inlagget, det verkar som att ni studenter har mycket redan fran forsta borjan! Jag har kopt ett kontantkort till min mobil men vill inte borja anvanda det an eftersom mitt svenska nummer star pa mina cvn.

Igarkvall kollade jag och Jenny pa film och ikvall vet jag inte vad vi ska gora, sakert samma =P Snart kommer Malin och det ska bli kul! Pa fredag ska jag med Jenny pa en fodelsedagsfest, det blir ocksa trevligt. Ta hand om er mina fina, puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Bra rubrik!

Kram från mamma och pappa som håller tummarna för dig och som köper biljetter till Italien nu! :)

2011-01-18 @ 21:18:59
Postat av: Amanda

Lycka till med jobbsökandet! Hoppas det går bättre nästa gång! Om restaurangbranschen också har fullt med personal kan du ju alltid kolla med stripporna........? ;)

2011-01-19 @ 10:38:51
URL: http://amandarizzo.blogg.se/
Postat av: Mamma

Amanda då!!!!!!

2011-01-19 @ 11:02:17
Postat av: Gunilla T

Håller alla tummar och tår! Lycka till!

Oroa dig inte du hittar säkert snart nån. En så fin tjej som du vill väl alla anställa. Det blir nog slagsmål!

Kramar

2011-01-20 @ 15:59:04
Postat av: Amanda

hahaha åsa jag skojja :D

2011-01-20 @ 22:48:44
URL: http://amandarizzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0