På sugar cane..

är jag nu, det finns gratis wi-fi här så jag har suttit här i typ två timmar och fått gratis glass och pommes av kocken, snäll är han! Så, familjen var här förra helgen och det var jättekul! Jag mötte upp dom ocj visade lägenheten, sen började jag jobba så då kom dom och åt på min bar. Sen på söndagen åt vi lunch på jennys pub, Falcon, och åkte sedan in till centrala London. På kvällen åt vi på en indisk restaurang.

På måndagen åkte de till Westfield men jag sov istället, sen sågs vi i camden. Sen åkte vi och åt och såg Phantom of the opera, skitbra var den! Sen åkte de på tisdagen och det var sorgligt, började gråta på vägen hem på tunnelbanan.. 

En barndomsvän som jag gick på samma 6-års som, skrev till mig på facebook och hon bor också i London, typ 10 minuter med buss från mig. Så jag åkte hem till henne på onsdagkvällen och drack lite vin, det var jättetrevligt och konstigt på samma gång, en sån slump, vi hade inte träffats på tio år!

Jobbade fredag och lördagkväll. Igår var jag och Johanna på Natural history museum, det var jättespännande men vi hann inte gå i alla rum så vi ska dit imorgon igen, så kul var det =) på kvällen igår hade vi coctailträning med jobbet. Min chef visade oss lite drinkar och vi fick smaka, sen fick vi papper på vad alla innehåller och hur man blandar dom, så nu kan jag öva lite mer och förhoppningsvis lära mig att blanda några fler!


Jag och Johanna påväg till museet, det var sjukt varmt och doftade sommar!

Tog en fika i solen

Shuna och Daniel som jag jobbar med, på Sugar Cane

Nu ska jag snart gå till Johannas bar, sen ska vi handla mat på asda. Vi hörs och ses snart, puss o kram!

Starbucks.

Där är jag nu och har internet på min egen dator! Imorgon kommer min familj och jag kan inte riktigt förstå att de ska se hur jag bor och vara på mitt jobb och så, känns jättespännande och lite nervöst också. Vad ska ni tycka om de människor jag umgås med och mitt jobb och lägenheten och allt? Tror ni kommer gilla det dock. Igår år vi lunch på Jennys jobb, sen gick jag, Johanna och Daniele och åt glass, det var riktigt mysigt. Nu kommer lite bilder också, äntligen
.
Blackpudding hos Sam och Daniele..Jag åt inte av det.. :P

Mitt rum!

Soffan och fönstret.


Efterfest i vårt kök.

Jaha nu kunde jag inte ladda upp fler bilder tydligen, men ni får se mitt rum, ett halvt kök med människor och en bild på mat iaf! Ska ta mig till mamma och pappas hotell på söndag och ladda upp fler bilder, det finns wi-fi där vet jag. Nu måste jag gå hem för snart börjar jag jobba. Puss hörs snart.


Mera uppdateringar fast inte sa mycket finns att saga!

Fick min sang idag antligen, har kopt nya paslakan och tacke och kudde, det ser jattefint ut! Kakade pa en mexikansk restaurang igar med Shauna, en irlandsk tjej fran jobbet, sen gick vi till Sugarcane och Bar Social och hangde dar nagra timmar. Massa fran jobbet kom till Social efter att de slutat och det var trevligt. Vi bestamde att vi ska ha middag pa mandag i var nya lagenhet for vara kompisar. Det kommer bli typ 15 personer for vi ar sa manga som jobbar pa Sugarane, sen har Johanna och Jenny massa de vill bjuda, sa det blir till att kopa fler tallrikar och glas och sant innan =)

Ska mota upp Johannas syster snart sen ska vi dra till Social och halsa pa dar, sen gar vi nog ut! Imorgon och pa lordag jobbar jag. Hors och ses puss o kram alla!

Tag tag dag.

Idag gick jag upp och joggade i parken, andra gangen sen jag flyttade hit. Konditionen ar ju inte pa topp men det var skont och kandes uppfriskand efter. Sen var jag hemma och vantade pa delivery, de forsta moblerna har kommit nu! Det borjar se riktigt fint ut iaf i mitt rum och jag har packat upp allt ur resvaskorna sa det kanns som att jag bor dar pa riktigt nu nastan. Min sang kommer pa torsdag och jag ar riktigt taggad, tror det kommer bli jattebra =) Sen har jag varit pa jobbet och sagt hej, ska tillbaka dit sen och hanga lite. Hade en megautgang i lordags, satt kvar efter jobbet till typ 5 med mina kollegor, sen drog vi pa efterfest hos en kille, sen vid nio gick vi och kakde frukost, sen gick vi till en pub och satt dar till 12 pa dagen men jag var sa sjukt trott sa gick hem och sov nagra timmar.
Igar var vi pa Westfield som ar ett stort kopcentrum och shoppade lite, men bara billiga klader fran HM. Juste den 25 fick jag min sista lon fran Esprit, trodde att det skulle bli pa runt 3000-4000 eftersom jag bara jobbade en vecka i januari. Men den blev mycket mer eftersom jag fick massa semesterersattning och sant tillbaka, sa nu behover jag inte leta efter ett till jobb pa ett tag till, haha, kanns jatteskont. Pa torsdag kommer Johannas syster hit och det ska bli jattekul, har aldrig traffat henne forut men skypat med henne och hon verkar skon sa jag tror det blir bra. Hon stannar tills pa mandag tror jag. Snart kommer mamma, pappa, Boris, Malin och farmor hit, bara tva veckor kvar. Ska bli jattekul att fa visa upp lagenheten och jobbet och allting. Amanda sag pa din blogg att du lyssnar pa Mumford & sons (stavning?) och blev sa glad for det gor vi ocksa jattemycket har! Kanns fint pa natt satt att vi gillar och lyssnar pa samma musik fast att vi inte vet om det <3. Sa fort vi far internet som ar snart hoppas jag, sa ska jag fota lagenheten och lagga upp massor av bilder pa den och pa allt annat som har hant de senaste veckorna. Har fatt mitt National Insurance number nu ocksa sa nu kan jag betala skatt eller natt om jag vill.. Hors och ses snart. PUSS

RSS 2.0