Mamma eller pappa..

Kan ni ringa mig? Det är angående Italien, pratade med min chef igår och han var inte säker på om jag kunde åka på lördagen den 18, är det möjligt att boka om så att jag flyger på söndagen? Ska prata med honom igen och se om jag kan hitta någon annan som kan fylla in för mig, men jag tror inte jag kommer kunna vara där lika länge som ni, kanske måste åka redan på fredagen eller lördagen.. Ring mig puss

Vardagsförälskelser

På hemsidan www.blickar.se kan människor som träffat eller sett någon som de senare inte kan glömma, skicka in efterlysningar i hopp om att finna sin förälskelse. Små, fina historier om vardagsförälskelser!


www.leloveimage.blogspot.com

Tunnelbanan mot Hagsätra
 

För din skull hoppade jag på fel tunnelbana efter att ha sett dig på T-centralen. Jag skulle till Gamla Enskede men satte mig mitt emot dig på tåget mot Hagsätra. Du läste en bok på Arabiska eller Persiska, hade glasögon och svart kappa. Jag är killen i svart jacka och mörkt hår (fast du tyckte säkert jag var blond), som du tittade på rätt ofta fast du läste din bok. Puss på dig, du måste bli min!

Födelsedagsfirande i Vintrosa
  På en nanosekund blev jag häftigt förälskad i dig. Har inte kunnat sluta tänka på dig, trots att det gått så lång tid mellan gångerna vi setts. Vi har en gemensam bekant, det var så vi träffades första gången i Vintrosa. Vi har setts 8 ggr efter det. Senast vi sågs var 10.07.23. Vi känner igen varandra vid det här laget. Jag tror det är ömsesidigt, skulle ge ALLT för en ensam stund med dig, K.E!
götgatsbacken söder
  tjejen jag bytte blick med mitt i vimlet vid götgatsbacken natten till lördag 28e.. vill gärna träffa dig!


http://www.chriscraymer.com/romance/


Shots och baltiskt folkmusikbattle.

I söndags firade vi daniels födelsedag. Vi möttes upp på en bar i camden och drack tequila, sedan gick vi vidare till en klubb kallad Koko som är en gammal teater. Där lyssnade vi på baltisk folkmusik som var överraskande bra! Sedan åkte vi till en salsaklubb och dansade på baren resten av natten. Värd kväll!Festival varenda dag gör mig glad.

Nu när det blivit gå-utan-jacka-väder och man kan känna grusdoften från gatan får jag alltid ett starkt sug att åka på festival. Dricka ljummen öl till frukost, springa runt mellan tälten och prata med främlingar, sitta längst bak i gräset och lyssna på konserter och få ofrivilliga dreadlocks i mitt trassliga hår. Jag vill till Emmaboda i sommar för mina vänner ska dit, men det kommer kosta så mycket med flyg och biljett och allt så jag undrar om jag kommer gå. Sen skulle det vara kul att pröva någon engelsk festival nu när man ändå är här.

Björk

Om jag skulle få födas igen efter detta liv skulle jag vilja vara Björk. Älskar hennes utseende.


http://1songday.blogspot.com/2009/08/bjork-its-oh-so-quiet.html

www.kulturbloggen.com

http://stelpa-huoflur.blogspot.com/2010_02_01_archive.html


One way or another

Åkte hem till Sverige för en vecka  sen på en minisemester. Jag trodde inte att jag saknade allting så mycket som det visade sig att jag gjorde. Att promenera längs slussen och äta glass, åka buss till skogalund och sitta i min trädgård och dricka te var saker som jag inte uppskattade när jag väl bodde där, men som kom att betyda mycket efter mitt besök.


Det var konstigt och samtidigt skönt att återvända till Sverige och se att allt var som vanligt. När jag sen kom till London kändes det som att jag missat saker och jag var glad att vara där. Jag tar det som ett tecken på att jag behöver bo här ett tag till. Det är konstigt att flera ställen kan kännas som hem.

www.lelove.blogg.se


Johanna 20 år!

Min föredetta sambo Johanna fyllde systemetålder den 14e maj! Då tänkte jag lite extra på henne, spelade låtar som vi brukade lyssna på och saknade henne ännu mer. Grattis fina du!
Evaaaa

I fredags kom Eva och Johannes hit och oj vad kul det var! Har saknat dom jättemycket, speciellt Eva. Hon bodde med Johanna och Jenny innan jag flyttade ihop med dom och vi har känt varandra sen vi var 6 år. Vi åker alltid på festival ihop och har massor av konstiga minnen tillsammans. Hon flyttade till Göteborg i onsdags med sin kille och är nog den person som reser mest av alla jag känner.Igår

Kom Emma hit! Jag jobbade och sen gick vi till baren i slutet av vår gata för att fira!The naked and famous

Ligger i gräset och solar med Jenny och lyssnar på denna låt. Igårkväll var vi hos en jobbarkompis till mig. Jag och jenny stod för maten, de stod för alkohol och husrum. Receptet och bilder kommer senare. Vi drack rödvin och pratade fotboll tills vi hörde fågelkvitter, då gick vi och lade oss. Idag kommer Emma, Johannas syster, och hälsar på!  

http://www.youtube.com/watch?v=WdO85Qf4PocTvå fräscha tjejer hejhej! Bilden tog vi dock för några veckor sen.


För ett år sedan..

var jag på påskfest hemma hos mig själv med 60/70-talstema. Vi åt ägg, drack påsköl och spelade the Kinks på vinyl. Hippiehårband och 60-talssminkning var outfitten. Då hade jag ingen aning om att jag skulle befinna mig här nu.


Sommarregn och påskbbq


Såhär såg det ut när ett varmt regn bröt ut i parken. Människor flydde till närmsta träd och det blev ett fint foto! Påsken firade vi hemma hos oss med massor av vänner, främst från mitt jobb. Vi grillade, spelade kortspel, byggde männskliga pyramider och hade chokladäggsjakt. Annorlunda påsk men väldigt kul!

Drickspel, mitt lag vann!

Humanpyramid!

Hakgubbe!

Fick ett fint påskpaket av mina föräldrar med en bok, godis, fjädrar och hudprodukter. Tack <3
Två låtar som jag verkligen tycker om för tillfället:

http://www.youtube.com/watch?v=ixZIFdZ9FfQ
http://www.youtube.com/watch?v=WK2fWmsBUzk


RSS 2.0