Emma 19 år!

I tisdags var det Emmas födelsedag! Vi gick ut och firade i måndags på några gaybarer och drack jellyshots. På morgonen gjorde vi marängsviss och sjöng för henne. Hon fick massa kläder och en filt och en morgonrock och en spegel och massa annat.
Glad Emma på morgonen!
Grattis Emma 19 år! Är jätteglad att jag fått lära känna dig och nu bor med dig. Du är så fin och rolig och snäll och får mig alltid på bra humör! Puss och kärlek! <3

Piccadilly och blåbärsmuffins.

Tog mig ur Claphambubblan och åkte in till stan i tisdags. Hamnade på National museum of Art vid Trafalgar Square och kika runt på gamla tavlor av Monet, Michelangelo och många andra. Själva museebyggnaden var egentligen mycket vackrare än konsten så jag beundrade mest de välvda taket och färgglada väggarna. Gick sedan runt lite vid Piccadilly och tittade på kläder och hittade en jättestor National geografic-affär! Jättefina stora kartor fanns att köpa och jag vill ha en ovanför min säng så ska köpa en när jag får lite pengar.
Utsikt över Trafalgar Square från museet.
Emma och jag bakade muffins igår, choklad och blåbär. Dom blev supergoda! Åkte sedan till Marcus och käkade middag, tittade på fotboll och på Catfish som var en ganska intressant dokumentär!

Boys Noize och X Factor

Helgen har varit jättebra! Både jag och Marcus hade fått lördagen ledig och vi åkte till en kompis till honom först och drack, sen mötte vi upp lite andra kompisar och åkte och såg Boys Noize! Det var skitbra och har inte dansat så mkt på hur länge som helst! Resten av helgen har spendaretas i sängar och soffar med honom tittandes på film och X factor som är mitt nya favvoprogram! Janet Devlin är så söt och duktigt och bäst, hoppas hon kammar hem hela skiten.

Jobb för nykomlingarna!

Ett jääääääääättestort grattis till bästa Pontus som provjobbade igår och fick jobbet! Det är på en gaybar på Clapham High street och han ska jobba idag, imorgon och på söndag också. Måste klargöra att Pontus inte är homosexuell utan säker på sin sexualitet. Männiksorna som jobbade där verkade iaf väldigt trevliga och jag tror det kommer bli jättekul för honom, men hoppas att han inte behöver utstå massa tafsande, för han är ju en stilig ung man! Men då kommer familjen och säger ifrån! Och Emma ska provjobba på Revolution idag och på en restaurang i Fulham på söndag. Är jättestolt och glad för deras skull! =)

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Jag har aldrig fått så många paket, vykort och brev som jag får  nu när jag bor här. Det är alltid lika kul att hitta post med mitt namn på och få en liten uppdatering från er hemifrån! Så tack mamma som alltid skickar paket med godis, böcker, tidningsartiklar och brev, och pappa med dina funirliga, långa meningar och knasiga böcker, tack Gunilla för den fina tröjan, tack Amanda för dina välskrivna, roliga brev, tack Johanna för ditt nostaligska, fina brev och utklipp, tack Anna för ditt färgglada med fina ballonger, och tack farmor för ditt sagobrev, och farfar och Gudruns kort! Och alla hälsningar jag fått genom andras brev! Är ibland dålig på att skicka tillbaka men försöker och jag uppskattar era jättemycket!
Bild tagen härifrån http://leloveimage.blogspot.com

Vissa har små, vissa har enorma!

Såg en länk som Amanda skickade till sin pojkvän på facebook och blev genast nyfiken när jag såg bilden. Här är tjejen med världens största bröst! Det gör ont i mig när jag ser henne, känns dom att dom ska sprängas när som helst. Och det måste vara väldigt tungt för ryggen! http://www.beshineblog.com

Postsecret

Min finaste hemsida för tillfället är Postsecret där människor skickar in kort och brev med sina allra hemligaste hemligheter.
http://www.postsecret.com/

Emmas blogg

Och juste, Emma har skaffat en blogg också som ni kan kika in på http://homeiswhereyourheartis.webblogg.se/
Risken finns ju att vi kommer blogga om ganska lika saker heeeeeh men det blir nog bra. puuuuuss

Familjeutflykt.

Idag har Emma och Pontus bott här en vecka! Dom har sökt jobb och installerat sig i sitt rum. Vi har åkt till primark och fixat national insurance number och varit ute lite och jobbat. Vi ville till Themsen och sitta vid vattnet så vi åkte till Richmond. Där var det blåsigt men fint så vi köpte med oss lunch och satt och åt vid floden.
Sedan promenerade vi runt ett slag och upptäckte att det var himla mysigt där så dit vill vi igen.
Tog bussen hem sen och åt middag!

Utökning på Victoria Rise

Idag flyttar Emma och Pontus in i Jennys gamla rum! Så nu går vi från att ha varit två ett tag till att bli fyra. Det ska bli superkul och jag längtar tills dom kommer. Sitter förmodligen på flygplanet nu. Välkomna!

RSS 2.0