Hola!

Jättedålig uppdatering men har bara inte pallat helt enkelt heeeeeh. Hade iaf en jättebra födelsedag, vaknade hos Marcus och fick av honom en jättefin, mjuk morgonrock med leopardmönster och så hade den en huva med öron! Och en gucciparfym som luktar jättegott, och söta sockor! <3 Fick en tröja av hans föräldrar och ett halsband av hans syster =) Åkte sen och julshoppade lite, sen på kvällen jobbade jag. Massor av mina kollegor som inte jobbade kom in och även lilla grabben, sen efter stängning fick jag tårta och ett kort och Ben hade lärt sig The river på gitarr som han spelade för mig! På söndagen hade vi staffparty och käkade middag och drack på Sugar Cane. Sen åkte vi och spelade bowling och gick sen ut! Har handlat mera julklappar och är nästan klar, jätteskönt. Längtar jättemycket till att få träffa alla igen!
Random bild som jag tycker är lite gullig

J-wow.

Imorse åkte Johanna till Sverige för att senare åka till Malaysia med familjen! Det blev ett snabbt hejdå imorse för alla var så nyvakna och stressade, men det är redan tomt och tråkigt här nu. Hoppas du får en jättebra resa lilla skruttan, hade jättetrevligt igår också :P

I januari när vi precis träffats, på utflykt i Battersea för att kolla på en lägenhet. Sjukt fin var den men det var 1 års kontrakt och det vågade vi inte signa upp oss på. Då visste vi inte att vi ändå skulle stanna här ett år!

Vi har setts varje dag i snart ett år nu och det kommer kännas så konstigt när du inte är här. Det är bara två veckor men ändå! puss på dig


Portraits of dogs as they shake.

Hittade dessa coola bilder på hundar som skakar på huvudet. Vissa ser helt sjuka ut! Tycker dock att dom är riktigt snyggt gjorda och skulle gärna ha en tavla hängandes på väggen! För mer hundar och andra snygga foton gå in här http://carlidavidson.photoshelter.com/gallery/Shake/G0000s_trsF9CDFI/

Paket på posten!

Fick ett jättefint paket av mamma häromveckan!
Pepparkakshus, glitter, ett räkna-ner-dagarna-till-julafton-ljus, ett vykort och en framtidsloppa!
På insidan står det olika alternativ på vad jag kan göra i framtiden! Jag har bara prövat den en gång och då blev det söka nytt jobb i London och jag var nöjd med det svaret, så får se när jag gör nästa gång. Vet fortfarande inte vad de andra alternativen är, vill ju inte fuska och tjuvtitta. Så himla söt! I ett annat paket fick jag en julduk som hon gjort själv, pepparkaksformar och saffran. Ska baka lussebullar till Marcus och hans familj imorgon, dom har aldrig ätit det förut.

Jennas födelsedag!

Idag fyller Marcus syster Jenna år! Jag åkte till honom inatt efter jobbet och vi gick upp vid 8 och jag gav mina presenter. Hon fick ett armband och en klock-robot!
Den kan både stå och sitta och hålla en penna om den vill.
Sen ville hon åka skridskor så då åkte vi till south kensington och jag åkte skridskor för andra gången i år!
Det gick bätte och jag kan göra en piruett nu. Vi drack varm äppelcider och åt en brownie, sen åkte jag hem. Nu har vi betalat hyran och är oroliga för pengar som vanligt.
Det var en liten barnkör som sjöng vid tunnelbanestationen.

Två små tjejer som jag kommer sakna lite da... =(

Helgen har varit bra! Jobbade, gick ut, var bakis, jobbade, gick till en kollegas hus, jobbade, gick ut och åt pizza med gänget från Bar soical och kom hem nu för ett tag sen. den här veckan ska jag köpa lite julklappar och födelsedagspresenter. Sen åker Emma till Sverige på onsdag och Johanna åker på måndag. Kommer bli jättetomt och tråkigt utan dom! =( Men tänkte flytta in hos Marcus tills jag åker till Sverige.

RSS 2.0