Heeeej

Heej, har inte mycket tid kvar pa internetcafe-tiden. Men snabb update:

Var pa Johannas bar i torsdags, efterfest hos nagra kollegor till henne, kollade pa en lagenhet pa fredagmorgon men mogel som vi i varat forvirrande tillstand tycker ar jattebra. Men det ar en bra lagenhet i ett bra omrade, typ tio minuter fran dar vi bor nu sa vi hoppas vi far den. Det ar massor av papper som vi maste fylla i sa det ar lite krangligt.

Traffade Malin och hennes mamma och syster pa fredagkvallen, vi var ute och dansade jattemycket, det var jattekul! Var pa Johannas bar i lordags, sen akte jag och Angelina som bodde har forut, till Camden och traffade Malin och hennes syster. Vi var pa en jattecool klubb som var i ett gammalt stall, med typ strippor som dansade med eld och grejer. Idag ska Malin komma pa middag hemma hos oss, det blir kul.

Sag idag att jag skrivit fel nummer pa mina CV:n hahaha sa jag maste skriva ut nya. Hor av mig snart igen. PUSS

Sokande.

Idag akte vi och skulle kolla pa en lagenhet, men det gick inte sa bra. Vi fick inte bo tre stycken i en tvarumslagenhet och jag har inget jobb sa jag hade behovt betala 6 manaders hyra i forskott! Istallet akte jag och Jenny in till centrala London och jag borjade mitt jobbsokande. Har lamnat lite CVn pa olika kladaffarer men det ar inte sa manga som anstaller verkar det som, sa det kanns lite sadar. Ska fortsatta imorgon och kanske soka pa lite barer och restauranger ocksa.
Vi ringde runt pa lagenheter och ska kolla pa en imorgon och en pa torsdag, hoppas de ar fina for Jenny och Johanna ar liiiiite stressade over det, medan jag mest oroar mig over jobbet =P Tack for alla kommentarer i forra inlagget, det verkar som att ni studenter har mycket redan fran forsta borjan! Jag har kopt ett kontantkort till min mobil men vill inte borja anvanda det an eftersom mitt svenska nummer star pa mina cvn.

Igarkvall kollade jag och Jenny pa film och ikvall vet jag inte vad vi ska gora, sakert samma =P Snart kommer Malin och det ska bli kul! Pa fredag ska jag med Jenny pa en fodelsedagsfest, det blir ocksa trevligt. Ta hand om er mina fina, puss o kram!

London!

Resan hit borjade med en massa tarar. Sa hejda till Amanda, Johanna och Andreas pa stationen i Helsingborg. Var jattetrakigt och jag kommer sakna dem sa mycket. Satt sedan och lyssnade pa musik och grat hela vagen till Kastrup. Fick hjalp med min stora vaska av diverse man, heeeheeh =P

Kom tidigt till flyget och checkade in, fortsatte sedan att grata och lyssna pa musik. Flyget gick ganska fort och jag blev mer och mer glad och forvantansfull! Ringde Jenny nar jag landat och tog sedan tag och taxi fran flygplatsen hem till hennes kompis dar hon var. De var jattetrevliga och jag fick paj och ol och tequila, ett perfekt valkommnande =) Sedan gick vi hem till oss.

Idag sov vi lange, sedan har vi fikat pa ett cafe. Vi har inget internet i lagenheten sa sitter darfor pa ett internetcafe nu och skriver. Darfor kommer det inte finnas nagra bilder pa ett tag. Vi haller pa att leta lagenheter eftersom vi maste vara ute 1a februari. Det finns nagra vi ar intresserade av, och vi ska pa visning pa en imorgon. Jag har inte gjort nagot vettigt an, som att leta jobb eller skaffa kontantkort, men tankte gora det imorgon, vill landa lite forst. Det kanns spannande och jattebra nu iaf. Tjejerna ar jattegulliga och tar hand om mig bra. Nu maste vi hitta nagonstans att bo, men jag skriver igen sa snart jag har mojlighet. Puss alla dar hemma, saknar er.

Helsingborg.

Igår kom jag och Johanna fram till Helsingborg! Tågresan gick bra men det var mycket väskor att släpa på. Amanda och Andreas kom och mötte oss vid stationen och hjälpte oss hem.

 Deras lägenhet är jättefin, med takfönster, svartvita foton på väggarna och stora högtalare. Vi åt falafel på deras stammishak, sen var det inflyttningsfest. Trevligt folk, bra musik och mycket vin. Bra kväll. Idag har vi bara ätit och tittat på film. Och jag välte ner deras vattenpipa på soffan så att det började brinna lite och nu är den, en kudde och mina händer brännskadade. heeeh . Här är bilder från Amdreas kamera från igår.Ett avslut.

Lägenheten är nu nästan helt tom, bara några kassar och våra resväskor är kvar. Vi har städat bort varenda litet spår av oss. Vinfläckarna i skåpet, halvtomma glas vid sängen, grus i hallen och fläckar på spegeln - allt är borta och snart är vi det också. Tidigt imorgon kommer mamma och hämtar oss, sen väntar en lång tågresa. Har dock investerat i en skitsnygg/bra/liten ipod så det kommer snarare bli mysigt att sitta riktigt länge. Sa hejdå till farmor igår, vi åt morotssoppa och delade på ett paket glass. Pratade mycket om sånt man inte pratar om. Fint, kommer sakna henne.
Kamerasladden är nerpackad och jag är lat så det blir inga bilder, kommer imorgon kanske när jag anlänt till Helsingborg. Juste, kuggade på uppköningen. Två gånger. Kanske ska försöka i Helsingborg imorgon om jag hittar någon tid.


Femte.

Lär mig viktiga saker även fast jag inte går i skolan.

http://cargocollective.com/learnsomethingeveryday#810037/November-25

Fjärde.

Gick ner till livsen på hörnet och fick fyra kartonger som jag nu har börjat packa i. Jag har mycket mer saker här än jag trodde! Har äntligen lagt in bilder från min kamera, så här kommer några:


Jag på nyår innan jag somnade. Kommer inte riktigt ihåg att jag tog den..

Hejdå frukost för Amanda innan hon åkte.

Matlagning.

Pappa och jag åt i Högdalen.

Sov hos Ragna och vi tittade på gamla filmer vi spelat in när vi var små!


Tredje.

Sista dagen på jobbet idag. Köpte en tårta och knivar, som de ständigt varit brist på ändå sedan jag började jobba (Syftar på knivarna men tårtan också för all del). Det var inte alls särskilt kul att sluta.. =( Fick två böcker, en om london och en ordbok, tulpaner, ett fint kort och en box vin. Känns jättekonstigt att jag aldrig mer kommer jobba där. Sedan var det kakkalas hemma hos mamma och pappa i Nacka. Flera olika sorters kakor, massor av släkt och vänner och lyckönskningar från alla. Det var en bra hejdå-fest! Tack alla ni =) Den här veckan ska jag:

Packa.
Rensa mitt rum.
Ta körtkort.
Köpa en mp3/ipod.
Städa lägenheten.
Träffa farmor.
Åka till Amanda och Andreas i Helsingborg.
Flytta till London.

Känns som en bra vecka. Här är en bild från idag. Från och med nu ska jag bli bättre på att blogga. Ciaaao!


Andra.

Sista veckan på jobbet. Har jobbat där i nio (!) månader snart, det är sjukt vad snabbt det har gått. Gillar människorna, butiken och stämningen där, så kommer sakna det när jag reser. Andra saker jag kommer sakna när jag flyttar:

- Att somna bredvid Johanna (Nej, vi är inte lesbiska, vi beter oss bara som ett gift par)
- Knäckebröd (Finns det i England? Eller är det bara vitt, mjukt, smaklöst bröd)
- Skivorna som spelas i butiken (Som jag är sjukt trött på idag men ändå kommer sakna lite..)
- Amandas hemgjorda hummus och tofu (Och henne lite också, men bara lite..heeh)
- Prata i telefon med Ragna (Och ses, men det blir ju inte så ofta (piiiik))
- Att övningsköra med mami och papi (Fast jag vill ha det där körkortet nuu..)
- Vårt julpynt
- Att ha så nära till alla som fortfarande är kvar

Och massa andra saker såklart.Här är en bild från i våras när jag och Johanna var på studentskiva. Hon var häng och jag var psykpatient med tvångströja. Värd kväll var det iaf!


Första.

Har nu en blogg. Mest för att jag ska flytta till London och vill kunna informera mina vänner och familj vad jag har för mig där borta, men också för att komma ihåg mer och kunna samla mina bilder någonstans. Så, en kort resumé över mig själv av mig själv. Föddes i december 1991 på södersjukhuset. Bodde i närheten under mina sex första år med min mamma, pappa och storebror. Flyttade till Nacka och gick hela skoltiden på olika skolor. Tog studenten, fick jobb i en butik, flyttde in i Johannas lägehet och ska nu till London om två veckor.

 Ja, det var ungefär det. Amanda bodde också här förut, men har nu flyttat till Helsingborg, idag faktiskt. Soffan är nu alldeles för stor och tom.. Åker dock ner om två veckor, innan London, och hälsar på henne och hennes kille i deras nya lägehet. Johanna klippte lugg precis, det passar hon i. Hon skulle med till London från början, men kom in på Lund så nu ska hon plugga där istället. Så blir det ibland.
Det här åt jag när jag var i London senast. Tänkte att det var den viktigaste bilden att visa. Sen är det jag och min sambo, och sen en vän som numera är skåning.


Jag och Johanna på nyår. Bara vi kvar nu.

Här är hon som försvann idag.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0