Den hemliga genvägen.

Åkte från Morden imorse och gick sedan genvägen hem från tunnelbanan.
Väntar på bussen.
Går man till vänster om trädet kommer man till genvägsgatan.
Sväng in här..
Dom har fixat hålet i muren på baksidan! Känns jättebra. Det brukade vara där till vänster där stenarna är ljusare.
Hemma!

Stay positive.


Konserter.

Nu har jag två konserter bokade som jag ska se! Den första är Boys Noize den 15e oktober och den andra är M83 som är den 15e Februari. Ska bli skitkul att se båda två och jag är jättetaggad!
Boys Noize remix - My Moon my man
M83 - Midnight City

Inga kalla fötter här inte.

Nu har det börjat bli höst här. Träden är inte längre gröna utan gula, röda och orangea och löven ligger på marken istället för på grenarna. Solen är fortfarande varm när den är framme och det är en sån där perfekt höst hittills. Men inne i lägenheten är det kallt. Vi vill inte sätta på värmen, inte än iaf, för det blir så fasligt dyrt då. Istället skållar vi oss i duschen och har dubbla tröjor på oss. Nu kommer lite saker som man (jag) ska göra för att rusta inför vintern och slippa frysa.
- Drick te. Ofantliga mängder te. Hela tiden när du är hemma ska du ha en kopp och så fort den tar slut eller blir kall så häll upp en ny.
- Ha på dig sockor jämt. Fötterna ska vara supervarma och det är även bra att sova med dom, men ibland kan man vakna upp helt svettig och behöva dra av sig sockorna i panik men det är bra för då har man fått massa extravärme.
- Gå ut. Om det är väldigt kallt i lägenheten så är det ibland varmare utomhus. Och när du går så blir du varm också så ut och rör på dig.
- Sov bredvid någon. Kroppsvärme är det effektivaste sättet att bli varm på så hitta någon du tycker om och sov bredvid den hela vintern (och även våren och sommaren om ni vill)
- Bada. Ligg kvar så länge du står ut och så att du får russinfingrar och rött skinn. Då har du lyckats.
- Gör allt i sängen. Där finns det massa kuddar och filtar att gosa in sig i. Så ät, titta på film, klä på dig, plugga, blogga och läs i din säng. Det gör jag alltid ändå för vi har inga bord eller någonstans att sitta, men det är mysigt.
- Få en fin stickad tröja av någon. Var jättesnäll mot någon som kan sticka så kanske ni får något fint. Nu ska ni inte bara vara snälla mot personer som kan sticka eller vara det för att ni vill ha något för det är dumt. Det gäller att ha en fin vän som vill ge en något för att den är snäll och det har jag!
- Skriv brev och få brev. Då blir man alldeles varm av alla fina ord av människor man tycker om och då mår man bra och slutar frysa.
- Ät mer och varm mat. Om man har mer fett på kroppen så fryser man nog mindre, men det är bara min egna teori. Och äter man varma soppor och grytor så blir det varmt i magen och resten av kroppen.
Om ni ändå är jättekalla, som en sista utväg, så sätt på värmen. Men bara om ni känner att ni kan stå för konsekvenserna (höga elkostnader och sämre miljö).
Sådär, hoppas ni håller er varma för det vill jag!
Såhär kallt var det utanför Livsen där jag bodda förut med Johanna och Amanda.

Stickat

Igår fick jag hem ett stort grönt paket från Gunilla, en vän till familjen. Där inuti låg en grå, stickad tröja där det stod London och så var det londons skyline! Jättefin är den och jag blev jätteglad och rörd, tack så himla mycket! =) Den är jätteskön också så nu vet ni vad jag kommer bo i resten av vintern. Gunilla är jätteduktig på att sticka och ni kan gå in på hennes stickblogg här http://gunillasstickblogg.blogspot.com/
Tack så jättemycket, tycker den är skitsnygg och skön! =)

15 September

Sitter och äter lite nu innan jobbet och pluggar in lite cocktails. Träffade Marcus i tisdags efter att inte ha setts på två  veckor och det var jättekul! =) Har börjat komma igång med springningen också och det går sakta men säkert framåt! Känns fortfarande inte som att Jenny åkt, men rummet är så stort och tomt och tyst utan hennes saker och henne. Fick ett jättefint kort av henne när hon åkte och en nyckelring med ett halvt hjärta, hon har den andra halvan. Jag och Johanna tog en drink efter att vi sagt hejdå till henne, det såg ut såhär.

12 september

Har varit borta härifrån länge, ska bli bättre igen. Var i Sverige och det var jätteskönt och kul! Samtidigt som det är skönt att vara tillbaka igen och träffa alla. Idag är det Jennys sista dag, hon åker ikväll.. Förstår fortfarande inte att hon ska flytta hem, kommer nog ta ett tag. Jag ska iväg snart och åka gokart med några från jobbet, sen ska jag hem och fika med Jenny och Johanna innan hon åker till flygplatsen.
Det här är världens konstigaste bild. Vi står så konstigt och verkar heller inte prata med varandra någon av oss. Jaja gillar den starkt iaf! =)

Avskedsfest med gaynight, leksaksköp och nya bekantskaper.

I måndags hade vi en hejdå-utgång för Jenny. Vi började med att beställa hem pizza och måla lite i min nya målarbok. Sedan gick vi till Falcon och mötte upp lite folk från jobbet och deras vänner. Vi satt i trädgården och lyssnade på ett band som spelade trummor, det var nämligen reggaekväll! Eftersom måndagar är gaynight så drog vi dit och dansade till Macarena, sedan hem till Ben på efterfest där vi lekte med en snögubbe vi fått när vi köpte alcohol. Vi kom hem sådär vid 8 på morgonen och sov resten av dagen tills jag behövde gå till jobbet. En himla roliga kväll var det och alla var på så bra humör!

Kära 16åriga jag.

Tänkvärt.

RSS 2.0