Sommarregn och påskbbq


Såhär såg det ut när ett varmt regn bröt ut i parken. Människor flydde till närmsta träd och det blev ett fint foto! Påsken firade vi hemma hos oss med massor av vänner, främst från mitt jobb. Vi grillade, spelade kortspel, byggde männskliga pyramider och hade chokladäggsjakt. Annorlunda påsk men väldigt kul!

Drickspel, mitt lag vann!

Humanpyramid!

Hakgubbe!

Fick ett fint påskpaket av mina föräldrar med en bok, godis, fjädrar och hudprodukter. Tack <3
Två låtar som jag verkligen tycker om för tillfället:

http://www.youtube.com/watch?v=ixZIFdZ9FfQ
http://www.youtube.com/watch?v=WK2fWmsBUzk


Kommentarer
Postat av: Gunilla T

Fotot med alla människor som söker regnskydd under trädet är verkligen bra. Häftigt att det finns så stora träd som kan "rymma" så många. Tog du bilden själv? Vi hade (som vanligt) en jättetrevlig valborgsfest hemma hos dina föräldrar. Fortsätt att ha det bra!

Kramar och hälsningar

2011-05-01 @ 20:35:51
URL: http://gunillasstickblogg.blogspot.com/
Postat av: Mamma

Så kul ni verkar ha! Somrigt och fint! Idag var det kallare i Stockholm än igår och inget bikiniväder! Vi åkte till Bammarboda och firade farfars 86-årsdag med ugnsstekt fisk och glass, med erika och Benty, Alrik, Pia, Einar och Thea (Wallda var på kalas). Men som sagt kallt och vi var inne. Kram,

mamma

2011-05-01 @ 22:59:34
Postat av: Amanda

Åh bombay bicycle club! gillar deras "always like this" vääldigt mycket :) Ser ut som en värd påsk!! :-*

2011-05-02 @ 08:10:44
URL: http://amandarizzo.blogg.se/
Postat av: Stella

Gunilla - Vad kul, de berättade att ni skulle komma dit och elda och jag såg fotot av elden på facebook, såg lite farligt ut :P Ja det gjorde jag.

Mamma - Vad kul, du får hälsa grattis så mycket i efterskott! Här har det också blivit kallare, på kvällen måste man ha jacka men fryser ändå lite.

Amanda - Ja den låten gillar jag också! =) Påsken var värd, hoppas din också var det!

2011-05-02 @ 13:22:39
URL: http://tobegone.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är ju bättre än mig på att blogga stella! men jag försöker skärpa mig. igår frågade debattsajten Newsmill om jag ville göra ett inlägg om arkitekturskolan som brunnit. har lagt texten på bloggen oxå. men, vilket häftigt party ni verkar ha haft!! har du lust at åka med din (!!!) bil till en skrot och fixa nya däck på måndag eftermiddag? samt kanske ny backspegel också om de har en sådan? ska bli jättekul at ses. vi ska ksriva kontrakt på lokalen på tisdag. gamla stan! puss Pappa

2011-05-06 @ 18:21:07
URL: http://www.jerkersoderlind.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0