Mera uppdateringar fast inte sa mycket finns att saga!

Fick min sang idag antligen, har kopt nya paslakan och tacke och kudde, det ser jattefint ut! Kakade pa en mexikansk restaurang igar med Shauna, en irlandsk tjej fran jobbet, sen gick vi till Sugarcane och Bar Social och hangde dar nagra timmar. Massa fran jobbet kom till Social efter att de slutat och det var trevligt. Vi bestamde att vi ska ha middag pa mandag i var nya lagenhet for vara kompisar. Det kommer bli typ 15 personer for vi ar sa manga som jobbar pa Sugarane, sen har Johanna och Jenny massa de vill bjuda, sa det blir till att kopa fler tallrikar och glas och sant innan =)

Ska mota upp Johannas syster snart sen ska vi dra till Social och halsa pa dar, sen gar vi nog ut! Imorgon och pa lordag jobbar jag. Hors och ses puss o kram alla!

Kommentarer
Postat av: Gunilla T

Vill se lite bilder snart! Låter som om du har det riktigt bra.

Kramar

2011-03-05 @ 07:10:39
URL: http://gunillasstickblogg.blogspot.com/
Postat av: Mamma

Så fint det låter! Snart är vi hos dig och kan se hur du har det, längtar sååå mycket!!!

Massor av kramar,

Mamma

2011-03-08 @ 14:24:56
Postat av: jerker söderlind

låer som ett rätt bra liv. här är det rent arktiskt och jobbfokuserat. men åsa har hittat en schysst lokal. på söder. och det verkar ramla in jobb. sen åker ja o 13 farbröder till ungern och badar i början av april. blir kul det också. slutarbete på boken (har jag sagt det tidigare...) puss på dig. pappa

2011-03-08 @ 23:31:19
URL: http://jerkersoderlind.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0