Skridskor och varm choklad.

Idag gick jag och Johanna upp vid 10 och tog bussen till South Kensington och mötte Danielle, Lana och Danielles syster som är här på besök. Vi hyrde skridskor som var blåa med knäppen, sen åkte vi runt tills vi fick ont i fötterna och gick och drack varm choklad istället!


Himla mysigt var det! Vill åka till Winter Wonderland som ligger i Hyde Park, där är det julmarknad och små stånd och man kan åka karuseller och skridskor, men det ska jag göra med Marcus någon annan dag.
Såg att alla köpt biljetter till Bruce-konserten! Vet inte om jag ska gå eller inte, beror på var jag befinner mig och allt sånt där.

litet klipp.

Här är en liten videosnutt av konserten! Imorgon ska vi åka skridskor i en park, är jättespänd för har inte gjort det på flera år. Ska ta med mig kameran och fota våra misslyckanden och brutna armar.


Julklappshemligheter och utomhuskonsert.

Igår åkte jag, Johanna och Emma till Convent Garden och gick till en speciell affär och köpte lite hemliga grejer som vi ska fixa julklappar av, mer säger jag inte! Det var iaf jättemysigt där med massor av julpyntning och små, gulliga affärer.



På kvällen fick vi nys om att Nokia skulle lansera en ny telefon och att deadmau5 och Teed skulle spela vid Waterloo. Gratis utomhuskonsert vid Themsen är ju aldrig fel så jag och Emma tog bussen och stod med sådär 1000 andra människor och tittade på en ljusshow och hörde grym musik! Den var bara en halvtimme så sen åkte vi hem och började med julklappspysslet =)


Vi var ju inte särskilt nära men vi hörde bra iaf!


Video games


Bio.

Igår såg jag Breaking Dawn part 1 med Marcus och hans familj. Den var helt okej, lite långsam bara, tror att nästa del kommer bli mer spännande! Kul att träffa lilla grabben iaf =) Snart åker Emma och Johanna till Malaysia och det kommer bli jättetomt och tråkigt! Fick ett jättefint paket av mamma och pappa igår, det var en julduk som mamma hade sytt och pepparkaksformar och saffran, så nu ska jag baka svenska julkakor. Pappas böcker är färdigtryckta nu och jag fick båda exemplaren, signerade av själva författaren :P Jättefina och jag är så glad och stolt över honom, ska börja läsa lite snart. Nu ska jag till jobbet! Era önskelistor skulle jag gärna vilja ha, så skriv dom i ett mejl eller i kommentarerna! Nu ska jag jobba!
Såhär glada var mamma och pappa när jag åkte till London =)

.

Jättedåligt uppdaterande här! Har haft fullt upp med överraskningsbesök från Allison och Simon, en Sanna som missade sitt plan med flit för att kunna stanna, vegetariska hamburgare och många viktiga saker att fatta beslut om. Idag ska jag baka kakor och kanske se twilight. Skypade med Amanda igår och det var det bästa på hela dagen! Kommer hem den 23e december och längtar till att träffa min familj jättemkt. och kompisar också såklart. puss

Aisha - Ragna

Gjorde en liten musikvideo till Ragna för att hon har fyllt 20 år. Vi brukade alltid titta på den här videon förut och tycka den var himla rolig, så då tänkte jag att jag skulle göra den till henne som en liten present. =)
"Originalcovern". Han gjorde denna video till en tjej han gillade som hette Aisha. Hon lade upp den på youtube och det går rykten om att han tog livet av sig efter det, men efter lite stalkande från min sida så tror jag inte att det stämmer. Skulle vara jättehemskt isf.

Här är min version!

Tack Emma för all hjälp med filmningen och redigeringen, skulle inte blivit av utan dig <3

Ny låt

Idag lyssnar vi på Zola Jesus, dricker te och spelar in filmer.

Bilder

Känner mig lite hängig, tror att jag har fått en liten släng av sjuka som Johanna och Emma har haft. Kurerar mig med te och kakor och tittar på Rainman. Tror jag kommer må bättre imorgon, jobbar så vill vara frisk. Här är lite bilder jag tog för några dagar sedan i området där vi bor. puss saknar er därhemma!

Gamla vänner

Den här veckan var både Martin och Ragna i stan, så jag träffade båda! Jag och martin köpte kaffe och promenerade runt i parken några timmar och pratade, och jag och Ragna träffades i stan och tog en långfika och pratade om allt viktigt och oviktigt. Jättekul att träffa en så gammal och bra vän och känna att allt fortfarande är som vanligt. Idag fyller hon 20 år och jag önskar att jag kunde vara där och fira med henne! Jättestort grattis finaste du <3
Jag och Martin
Ragna!

Onsdag 2a November

Förra året skrev jag och min släkt om vad vi gjorde en helt vanlig dag, sen skickade vi det till farmor som sammanställde allt och så fick vi läsa om vad alla kusiner, farbröder och syskon gör i sin vardag. Här kommer min, jag skrev om igår! =)

Onsdag den 2 November 2011

Jag vaknar upp bredvid Johanna som jag bor med (en annan Johanna än förra året) i hennes säng klockan 10. Emma, hennes syster, har blivit sjuk och lånar min säng så ingen ska bli smittad. Jag gör te till oss, går tillbaka till sängen och läser Auto motor & sport som mamma har skickat med post. Efter en timme tar jag på mig springkläder och joggingskor och ger mig av till Clapham common-parken som ligger precis vid lägenheten. Jag joggar i ca 15 min, sedan kör jag intervaller på en fotbollsplan och avslutar med ben, mag och armövningar på en bänk.

När jag kommer in igen börjar jag tappa upp ett bad, sätter på tevatten och stretchar. Hämtar datorn, gör te och sätter på en spotifyspellista och lägger mig i badkaret. Ligger och blundar och låter tankarna vandra fritt. När jag är på humör kan bada vara bland det skönaste som finns, men ibland tröttnar jag efter tio minuter. Måste borsta ut mitt hår som jag fortfarande inte tvättat sen i lördags. Då var det halloween och vi var utklädda på jobbet. Jag var död, med vitt smink, blod och sönderrivenskjorta och tuperat hår. Det är fortfarande jättetovigt. Går upp efter ca 40 minuter och gör frukost, kokar ägg och äter knöckebröd. Pratar med Emma som mår bättre och kan andas genom näsan, och vi lyssnar på musik i mitt rum, mest på den nya favoritlåten: Ed Sheeran – The A Team.

14.30 Johanna går till doktorn och jag, Emma och Pontus går genvägen till Sainsburys (mataffär) och det är kvavt men blåsigt och blöta höstlöv på marken och jag handlar tomater och mjölk. Sätter oss på uteserveringen på ett café trots att det är lite för kallt för att jag tappat bort min halsduk och väntar på Johanna. Hos doktorn gick det bra, hon fick en kräm till sin hud som hon ska smörja på varje dag. Hon köper te till oss och vi pratar om förändringar. Pontus vill ha en makeover, vi säger nej till mörkt hår men ja till piercing i läppen. Jag vill också ha en förändring men är inte nöjd med färga-håret-rött förslagen jag får. Går till diverse affärer för att leta läderarmband och piercingstudio, hittar inget av det.

16.30 Johanna tar bussen till jobbet, vi går hem. Pratar om att vara hundvakt, jag är tveksam. Dricker mer te och jag börjar skriva om vad jag gjort idag. Får feedback av Emma som gillar det jag skriver men skäller för att det är för kort. Sedan börjar hon leta frenetiskt efter öppna piercingstudios och hittar en i Brixton som stänger vid 19.

18.00 Marcus ringer och frågar om jag vill komma hem till honom eller gå ut och göra något, vi bestämmer oss för att ta en drink och gå på bio. Emma och Pontus tar panik-taxi till studion för han måste bestämt ha sin piercing nunuNU!  och jag byter kläder 111 gånger. Kommer på att jag inte ätit varken lunch eller middag, börjar koka nudlar men tappar dom i vasken när jag ska hälla ut vattnet. Slänger det i papperskorgen och tänker att jag får äta godis på bion istället.

18.45 Påväg till Clapham Junction tågstation stannar jag till på jobbet för att lämna pengar som Marcus var skyldig, pratar lite med några kollegor och tar sedan tåget till Wimbledon tillsammans med alla hem-efter-jobbet människor. Väntar lite på Marcus som ursäktar sig att han är sen men en cyklist blev påkörd i rondellen där han bor och bussen var tvungen att stanna. Går till en liten bar med mysig innergård, dricker sailor jerry och ginger ale och det börjar regna men vi stannar i alla fall och pratar om personer vi känner, kvinnor som blir män och presenter. Går till Odeon (biograf) och köper biljetter till filmen The Time, är dock lite tveksamma för Justin Timberlake har huvudrollen. Ser att man kan köpa lösgodis och jag påstår att det är svenskt vilket leder till en mitt-land-är-bättre-än-ditt tävling mellan England och Sverige, ingen vinnare har dock korats än. Missar början på filmen vilket inte gör något, ni kan nog räkna ut hur den var. Säger förlåt och att han får välja film nästa gång. Tar bussen hem till honom, blir genomblöta på den korta biten från hållplatsen till hans hus. Dricker te och tar av oss blöta kläder. Tittar på tv i hans säng och pratar om pinsamheter när man var liten. Somnar efter midnatt bredvid honom.


Halloweenhelgen!

I lördags firade vi Halloween på jobbet. Spindelnät, blod och fladdermöss prydde hela baren och alla var utklädda. Jag hade en stor, söndertrasad vit skjorta med blod på, vitsminkad och med trassligt hår och sönderrivna tights.
Jag som död och Shauna som Kurt Cobain
Marcus var utklädd till tjej med peruk, strumpbyxor och smink! Max var död.
Ardit som teletubbie och Marcus och Daniel som snygga tjejer.
Erjon var också lite död.
Ganska många var utklädda och det var kul att fira, brukar inte göra det så mycket hemma! Mamma har bokat hembiljett till mig nu, kommer den 23-29 till Stockholm och vill träffa ALLA som befinner sig där då! <3

Kusin på besök!

Min kusin Frida och hennes kompis Jessica kom på besök i onsdags. Vi åkte till Primark (såklart), drack öl och gick på spökhus!
Jättekul att få träffa dig igen <3

RSS 2.0